12.Maj.2017

SIGURAN TRANSFERR

Best taksi pored prevoza putnika našim vozilima, vrši i grupni prevoz putnika kombijem od i do destinacija u regionu (BIH, Hrvatska, Srbija, Albanija, Makedonija), kao i prevoz do svih destinacija u Evropi. Naravno, prevoz putnika do i sa aerodroma u Podgorici i Tivtu se podrazumjeva.

Doček putnika koji se prevoze sa aerodroma do bilo koje željene destinacije je posao našeg vozača, koji će na aerodromu biti prije sletanja aviona, sačekati vas čak i ukoliko dođe do nepredviđenih kašnjenja, preuzeti vaš prtljag i smjestiti ga bezbjedno u kombi vozilo. Nakon toga će vam pomoći i da se udobno smjestite u svoje sjedište i prevesti vas brzo i bezbjedno do odredišta.

Prevoz putnika sa aerodroma se može ugovoriti unaprijed, vrijeme sletanja aviona, mjesto dočeka putnika, kao i adresa na koju putnika treba prevesti. Druga mogućnost je da se adresa, tj. odredište naknadno određuje u skladu sa potrebama putnika. U ovom slučaju se i cijena prevoza računa na mjestu dočeka putnika u odnosu na željenu adresu do koje putnika treba prevesti.

Kao mogućnost se može dogovoriti i prevoz putnika sa dolaznog do drugih aerodroma po želji. Ukoliko putnik želi da putovanje avionom nastavi sa aerodroma koji je udaljen od dolaznog, dovoljno je da nas pozove i da sebi obezbjedi najbolju i najpovoljniju uslugu kombi transfera od aerodroma do aerodroma.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama (dostupnost, cijena i vrijeme potrebno za prevoz), molimo vas koristite podatke za kontakt sa Kontakt stranice.