NAJBOLJE RJEŠENJE

Gradske sredine poznate su po čestim saobraćajnim gužvama, posebno u prijepodnevnim i popodnevnim satima. S obzirom i na problem nedostatka parkinga u centralnim dijelovima grada, taksi je savršeni način za kretanje kroz Podgoricu, posebno za ljude kojima je vrijeme od vitalnog značaja. Naši taksisti su u stalnoj komunikaciji sa call centrom od kojeg dobijaju svježe informacije o zakrčenjima u saobraćaju i zatvorenim ulicama, tako da će uvijek odabrati najbržu rutu do željene destinacije.

Bogata ponuda klubova, restorana i kafana čini noćni život u Podgorici veoma dinamičnim. Kako biste mogli da se potpuno opustite i dobro provedete taksi prevoz je nabolja opcija za izlazak u Podgorici.

01/

Usluga prevoza od vrata do vrata

Dolazimo do vaših vrata i vozimo vas tačno na željenu destinaciju.

02/

Dostavljanje pošiljki

Sa više od 30 vozila u mreži, Best taxi može dostaviti vašu pošiljku na odredište.

03/

Prevoz sa aerodroma

Putujte bez brige sa i do aerodroma rezervacijom jednog od naših raspoloživih vozila.

Prevoz do/od aerodroma

Prevoz do/od aerodroma

Ukoliko idete na odmor ili poslovni put, možetemo Vas udobno i na vrijeme prevesti do aerodroma, autobuske ili željezničke stanice ili bilo koje druge željene destinacije. Na raspolaganju su vam naša standardna taxi vozila, ali i VIP vozila, kao i kombi vozila sa kojima imamo mogućnost pružanja usluge grupnog transfera. Možemo na aerodromu dočekati vas ili vaše poslovne patrtnere, pomoći oko prtljaga i odvesti do željene destinacije. Zakažite prevoz u bilo kom trenutku pozivom u naš call centar ili ga zakažite unaprijed. Uvek možete zahtjevati veće i luksuznije vozilo. Vrsimo transfere do svih aerodroma u okruzenju, aerodrom Podgorica, Tivat, Dubrovnik(Cilipi), Rinas(Albanija) i sire.

Vangradska vožnja

Vangradska vožnja

Naši profesionalni vozači mogu Vas komfornim vozilima odvesti do bilo koje destinacije u zemlji i inostanstvu. Ova usluga je pogodna za poslovne ljude i korporativne klijente. Na raspolaganju su vam naša standardna ili VIP vozila, kao i mogućnost grupnog transfera. Vožnja do daljih destinacija može biti veoma naporma, posebno ako Vas očekuje poslovni seminar ili važan sastanak. Koristite put za odmor, slanje mejlova, telefoniranje ili pripremu za sastanak.

Turistički obilazak

Turistički obilazak

Naš taksi nudi i posebnu uslugu turističkog obilaska. U mogućnosti smo da Vam ponudimo i ličnog turističkog vodiča ako to želite, ili vozača sa osnovnim znanjem turističkog vodiča. Osim pojedinačnog aranžmana, prevoz VIP kombijem je takođe jedna od mogućnosti. Ukoliko želite, obezbedićemo grupni turistički obilazak Podgorice i okoline, ili grupni obilazak drugih krajeva Crne Gore. Zajednički prevoz je praktičan i za sajamske, poslovne i seminarske grupe.

19505

POZOVITE ODMAH

Vozilo za svečanosti

Vozilo za svečanosti

Svadbe, proslave, kokteli, proslava mature su događaji na koje dolazi mnogo gostiju. Nedostatak parkinga i mogućnost da se popije malo više za vozače predstavlja realan problem. Oslonite se na nas, obezbedićemo luksuzna vozila za VIP goste, prostrana vozila za prevoz opreme i materijala, iskusne i profesionalne vozače. Ne propustite mogućnost formiranja atraktivne kolone od 10-ak istih vozila.. Olakšaćemo Vam organizaciju događaja, bez brige o svom automobilu i kasnijem povratku kući.

Bezbjedan prevoz djece

Bezbjedan prevoz djece

Prevoz dece je veoma velika odgovornost, a naše udruženje je uvelo ovu posebnu kategoriju prevoza u skladu sa našom poslovnom politikom. Radi bolje bezbednosti djece, naša vozila po Vašoj želji mogu biti opremljena sa auto sedištima za djecu. Tada će vožnja djece biti i za Vas, kao roditelja, potpuno relaksirana i moći ćete se opustiti i uživate u vožnji. Za školarce, omogućili smo roditeljima bukiranja vožnje do škole i nazad za celo polugodište.

Prevoženje pošiljki

Prevoženje pošiljki

Best taxi nudi, pored prevoza putnika, i sigurnan prevoz svih vrsti pošiljki. Naša usluga je precizna, zakonski regulisana i diskretna, a kao renomirani taxi izdvaja nas proverena pouzdanost i tačnost. To je razlog zašto nam naši klijenti povjeravaju prevoz njihovih dragocjenosti, novca, paketa ili ugovora bez obzira na postojeće specijalističke slušbe za prevoz pošiljki, koje su u nekim slučajevima specijalnih transporta jeftinije od naših usluga.

Best poslovni taksi

1

PRILAGOĐENO VAŠIM POTREBAMA

Ukoliko želite da Vaši klijenti, gosti ili poslovni prijatelji imaju vrhunski tretman i uslugu više, Best poslovni taxi predstavlja idealno rješenje za Vašu kompaniju, firmu, hotel ili restoran.

1

LUKSUZNA VOZILA

Best poslovni taxi omogućava svim onima koji imaju potrebu za jednim ili više luksuznih automobila sa vozačem, da riješe svoj problem na pouzdan, komforan i finansijski vrlo isplativ način daleko efikasniji od kupovine novog vozila ili usluga rent-a-cara.

1

KONGRESI I MANFESTACIJE

Best poslovni taxi je, takođe, sposoban da opslužuje značajna kongresna dešavanja i sve druge masovne manifestacije koje zahtjevaju ovakav tip usluge i visok stepen reprezenatativnosti. Vaše je samo da nam prosljedite na mail spisak gostiju sa brojem leta i destinacijom gdje treba prevesti goste, ostalo je naša briga.

1

BEZGOTOVINSKO PLAĆANJE

Bezgotovinski način plaćanja omogućava odloženo plaćanje, a u zavisnosti od vrste, obima, trajanosti ili vremenskih rokova usluge, možete ostvariti i visoke popuste. POS terminali podržavaju prihvatanje platnih kartica, svih domaćih i stranih izdavalaca, kao i čip kartica.

REFERENCE