KVALITET ISPRED SVEGA

Best taxi, 24h na dan, u svakom dijelu grada 100% zadovoljava sve potrebe svojih mušterija. To je taksi koji je uspio da značajnim poboljšanjem kvaliteta usluge postane specifični znak drugačije i bolje taksi usluge. Za proteklih 6 mjeseci Best taksi je uspio da od i do aerodroma dnevno realizuje od 40 do 100 vožnji sa konstantnim trendom rasta, poveća broj poziva za dnevnu vožnju za 200% a za noćnu vožnju 100%, poveća broj realizovanih vožnji na telefonski poziv za 70%, a broj zainteresovanih članova raste iz dana u dan.

GRADSKA VOŽNJA

Cijena po kilometru Minimalna cijena vožnje Čekanje po satu Radno vrijeme
0.60 € / km 1 € 0.15 € / min od 00:00 do 24:00

Okvirnu procjenu cijene za gradsku vožnju možete provjeriti na kalkulatoru cijene ove strnice OVDJE. Za vangradsku vožnju primjenjujemo poseban cjenovnik, napravljen na osnovu proučavanja prije svega potreba naših klijenata, a u svrhu ostvarenja najveće udobnosti i isplativosti transfera klijenta. Pozovite nas! Mi smo Vam uvek na raspolaganju.Za cijene vangradskog prevoza pogledajte OVDJE

Kalkulator cijene vožnje

Ova opcija Vam pomaže da izračunate približnu cijenu vožnje. Upišite adresu sa koje polazite i destinaciju i na osnovu dužine pređenog puta će se pojaviti iznos koji je približan cijeni vaše vožnje. Cijena može da varira u slučaju dužine trajanja vožnje (zavisno od gužve i zastoja). Imamo samo jednu tarifu i ona je ista svakoga dana u nedjelji od 00 do 24 časa. 

19505

POZOVITE ODMAH