O NAMA

BEST TAXI je u osnovi Podgorički taksi brend, koji već godinama ima karakter i reputaciju značajne lokalne taksi službe. Naša mreža taksista pokriva cijelu Podgoricu, a svojim savremenim izgledom BEST TAXI vozila lako su prepoznatljiva na ulicama glavnog grada. Usmjerenost BEST TAXI-ja na turističke aranžmane, saradnju sa hotelima i turističkim organizacijama učinila je da je najveći dio našeg angažmana usmjeren na kvalitetnu vangradsku vožnju. Saradnja sa korporativnim sistemima podrazumjevala je da u svakom segmentu našeg poslovanja ostvarimo visoke standarde. Naši vozači su ljubazni, vozila čista, klimatizovana i karegorizovana, a osoblje u call centru i administraciji uvijek spremno da klijentu posveti pažnju i izađe u susret. Naš menadžment je veoma kreativan i otvoren za saradnju. Zahvaljujući tome ostvarili smo i omogućili proširenje polja svojih dijelatnosti i na ostale gradove Crne Gore.

VIZIJA

Naša vizija je da BEST TAXI bude prvi izbor svakog klijenta i kompanije kojoj je potreban siguran i kvalitetan taksi prevoz, odnosno da BEST TAXI i broj telefona 19505 bude prva asocijacija svakome ko pomisli na taksi. Naša misija je da svakom klijentu pružimo uslugu na najvišem nivou i doprinesemo stvaranju pozitivnije slike, kako o taksi službi, tako i samim taksistima. Želja nam je da stvorimo mrežu koja će omogućiti da, prilikom poziva iz bilo kog dijela grada, čekanje na vozilo bude minimalno, a da se svaka stranka do svog odredišta preveze bezbjedno i udobno. Sve novine koje koje uvodimo usmjerene su ka ostvarivanju pogodnosti, prije svega za stranke, a potom i za same taksiste. 
U tom smislu želimo da budemo i jesmo lideri.

VOZILA

Mercedes S class 2010 - VIP

U VIP ponudu BEST TAXI-ja spada Mercedes-Benz S-klasa, koji pripada najvišoj klasi velikoserijskih automobila. S ovim modelom, Mercedes nastoji kupcima ponuditi komfor na najvišem nivou. Trenutno je S-klasa tehnološki najnapredniji automobil na svijetu i samo ga BMW sa serijom 7 uspijeva pratiti u stopu. Ono čime se S klasa posebno ističe je sigurnosni sistem koji predviđa neizbježni sudar (Pre-safe) te automobil dovodi u stanje najmanjeg rizika za ozljede putnika.

Mercedes S class 2016 - VIP

Trenutno najpoželjniji Mercedesov model je S 350 d 4 matic long, koji je ujedno i najprodavaniji model Mercedesove S klase. O dizajnu se jednostavno nema što više za reći, apsolutno savršenstvo u vizuelnom i aerodinamičkom smislu. Sama činjenica da tako velika limuzina ima jednostavno senzacionalan koeficijent otpora zraka (0,24) dovoljno govori koliko su Mercedesovi stručnjaci proveli vremena iza crtaćih ploča i u aerodinamičkom tunelu. Ulazak u automobil je opet posebna priča..

BMW 730 2010 - VIP

U VIP ponudu BEST TAXI-ja spada BMW serije 7. To je vrhunska luksuzna limuzina proizvedena od strane njemačkog proizvođača automobila. Nasljednik je BMW-a E3 sedan i trenutno je u svojoj šestoj generaciji. 7 Serija je BMW-a je vodeći automobil i dostupan je na tržištu samo kao sedan ili limuzina produžene dužine. 

Kombi Mercedes Viano 2014 - VIP

VIP ponudu BEST TAXI-ja čini i lagani kombi Mercedes-Benz V-klase. Viano je višenamjensko vozilo. Dostupno je kao putnički kombi, sa smještajem putnika i prtljaga i sa mogućnošću formiranja kompletnog prostora za teret. 

Kombi Mercedes V klasa 2016 - VIP

Eleganciju, stil, udobnost i prostranost karakteriše V-klasu BEST TAXI VIP ponude. Zahvaljujući svojim inovativnim sigurnosnim sistemima i prostranosti, V-klase je i savršeno porodično vozilo. Snažni motor i fleksibilan koncept za sjedenje čine ga savršenim vozilom za sve avanturiste i strastvene sportiste. V-klasa ima široku paletu uzbudljive dodatne opreme koja ispunjava gotovo svaku želju.

Mercedes E Class 2013

Perjanicu voznog parka Best Taxi-ja čini E klasu koju bi mogli nazvati majkom svih Mercedesa. Ona decenijama simbolizuje Mercedes, odnosno sve automobile sa zvjezdom na haubi. 
Naravno, takav status na svjetskom tržištu nije istorijski zaslužen slučajno. Kvalitet, dugotrajnost i imidž su osnove karakteristike ovog modela u tradiciji dugoj 60 godina. 

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Ovdje ćete naći odgovore na najčešće postavljana pitanja. Ako se odgovor na vaše pitanje ne može naći ovdje, pošaljite nam e-mail office@besttaxi.me, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

12.Jul.2017

KONKURS ZA POSAO


Ukoliko želite da radite kao taxi vozač, ili kao preduzetnik sa svojim vozilom, u saradnji sa savremeno opremljenim dispečerskim centrom, nudimo Vam:
 • Stalni radni odnos (za radnike)
 • Rad u prijatnom okruženju i zdravoj sredini
 • Potpuno osiguranje vozača, putnika i vozila
 • Garantovana visina zarade i mogućnost da ostvarite i dodatne bonuse.
 • Redovna isplata
 • Obezbjeđena potpuna servisna i tehnička podrška
 • Gorivo po beneficiranim cenama

Od vas očekujemo da imate:
 • Vozačko iskustvo B kategorije minimalno 3 godine
 • Ljekarsko uvjerenje za taksi vozača (prije početka angažovanja)
 • Odlično poznavanje grada Podgorice i okoline
 • Da imate visok nivo kulture pri ophođenju i ličnom ponašanju
 • Da ste komunikativni, snalažljivi, tačni, sistematični, ozbiljni i odgovorni.
 • Moderan vozni park, vozilo marke Pasat (7-8) ili meredes E klase (2008-2017)
Ukoliko smatrate da ispunjavate navedene uslove, svoj CV sa fotografijom možete poslati na office@besttaxi.me ili lično doći na adresu 4. jula, Podgorica, radnim danima 08-16 časova.

19505

POZOVITE ODMAH